Wayne Tessels
Welkom op de officiële website van Wayne Tessels. Volg hier het laatste nieuws van de Nederlandse European Superstock 1000 coureur. Dit seizoen komt hij uit in het EK Superstock 1000 op de Kawasaki ZX-10RR voor het Agro on BenJan Kawasaki Team. En maakt hij zijn WK Endurance debuut tijdens de 24uur van Le Mans met Team 33 Accessoires Louit Moto.
Blessureleed voor Wayne in Imola
Afgelopen weekend streek het Agro On Benjan Kawasaki Team neer in Imola. Na een veelbelovende start had Wayne echter te maken met een flinke crash en blessures. Na het in de kwalificatie het geprobeerd te hebben werd er besloten dat er niet deelgenomen werd aan de race. Dit omdat Wayne kracht miste en de race op Donington al over anderhalve week is. Een teleurstellend weekend dus voor de Kawasaki-coureur.
Progressie niet beloond voor Wayne in Assen
Dit weekend stond Wayne aan de start van zijn thuisrace op het TT Circuit Assen. Na een erg goede kwalificatie en een nieuw persoonlijk record was Wayne gemotiveerd de lijn door te trekken in de race. Helaas kwam hij aan het eind van de race ten val.