Sponsors

Lees hier meer over de partners en sponsoren.

Arie Molenaar motors

In de prachtige showroom staan meer dan 300 motoren van diverse merken. Zowel nieuwe als gebruikte motorfietsen van bovenstaande merken. Geïnteresseerd of gewoon zin in een lekker kopje koffie… Kom gerust langs op Einsteinweg 4 te IJsselstein.

W: www.ariemolenaarmotors.nl

Bijman Fiber Optics

Een specialistisch bedrijf in het verrichten van kabel- en montagewerkzaamheden.

Bouw Koster Tweewielers

Bouw Koster Tweewielers reeds 50 jaar het juiste adres. Bouw Koster Stadskanaal onderscheidt zich met een enorme keus van vele honderden soorten en maten fietsen en accessoires van alle bekende A-merken.

Daaraan gekoppeld is de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en snelle levering. Deskundig personeel geeft het juiste advies en de service is optimaal. In de professioneel ingerichte werkplaats wordt elk euvel snel en vakkundig verholpen.

W: www.bouwkostertweewielers.nl

Brasserie de Kloostertuin

Heerlijke gerechten bij Brasserie de Kloostertuin IJsselstein, voor jong en oud met terras voorzien van WIFI. Voor lunch, diner, borrel en uw evenement.

W: www.brasseriedekloostertuin.nl

Chromeburner

Chromeburner is een internationale retailer in motorgear. Ze bieden een gigantische hoeveelheid aan motorhelmen en motor kleding.

W: www.chromeburner.nl

Damen Leathers

Damen Leathers staat van oudsher bekend om de comfortabele pasvorm. Door middel van het zorgvuldig meten van lichaamsmaten wordt er een perfect passend raceoverall of combi gerealiseerd. In overleg met de klant kan zijn of haar idee tot werkelijkheid worden gebracht.

W: www.damenleathers.nl

departyshop.nl

Bij DePartyshop.nl kunt u online en bij ons aan de Edisonweg 28 te IJsselstein terecht voor een ruim assortiment themakleding en feestartikelen.
Een greep uit de merken zijn Grimas, Leg Avenue, Wilbers Karnaval, PartyXplosion, Magic Design, Boland, Cattex, Witbaard, Thetru en Paperdreams.

W: www.departyshop.nl

Dirk Kramer Lopik

Wij zijn een in Fiat gespecialiseerd autobedrijf in Lopik met meer dan 75 jaar ervaring in de autobranche.

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe- of gebruikte auto, reparaties, onderhoud en erkend schadeherstel van zowel Fiat automobielen als van andere merken.

W: www.dirk-kramer.nl

H. Berkulo Safety

Ontzorgen omtrent de periodieke veiligheidskeuringen binnen uw organisatie is onze hoofdtaak. U hoeft nergens over na te denken want wij nemen jaarlijks het initiatief.

Voor het verlopen van de termijn waarop gekeurd dient te worden nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen op een moment dat het u past.

W: www.berkulo.nl/safety

HdK Kabel en Montagewerken

Het verrichten van kabel- en montagewerkzaamheden, alles in de ruimste zin, het bouwen, doen bouwen, verkrijgen, vervreemden, huren, verhuren, exploiteren, beheren en administreren van onroerende zaken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Hoogendoorn autoschade herstel

Autoschadeherstel bedrijf Hoogendoorn is een universeel bedrijf dat is opgericht in 1995. Wij herstellen en spuiten al vanaf jaar en dag auto’s met veel passie en vakkundigheid.

Wij herstellen auto’s voor diverse autobedrijven maar ook particulieren zijn bij ons zeer welkom. Wij hebben een zeer flexibele werkwijze en bijna alles is mogelijk op het gebied van autoschadeherstel.

W: www.hoogendoornautoschadeherstel.nl

Kawasaki

Het meest bekend zijn de Kawasaki motorfietsen, Jet Ski's en ATV's (All Terrain Vehicles). De nieuwe Kawasaki ZX-10R is het nieuwe wapen in de strijd.

KNMV

De Koninklijke Nederlandse Motorrijder Vereniging ondersteunt Wayne Tessels met talentonwikkelingsprogramma’s op motorsporttechnisch en fysiek gebied.

W: www.knmv.nl

Lastechniek Holland

Uw gas en lasapparatuur leverancier voor bedrijf en particulier in Midden Nederland.

W: www.lastechniekholland.nl

Littel Technische Installaties

LopikFit

Sporten in Lopik kan bij Lopik F!t. Fitnessen, squashen of groepslessen in Lopik.

W: www.lopikfit.nl

Marco Gas

Marco Gas BV heeft ruim 30 jaar ervaring in het verkopen en distribueren van propaan- butaan en industriële gassen.

Het vervoer van onze producten verzorgen wij door heel Nederland door middel van ons eigen wagenpark. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn goed opgeleid betreffende veiligheid en de producten die zij vervoeren.

W: www.marcogas.nl

Middenholland Evenementen

Middenholland Evenementen B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Dit gebeurt in zowel eigen beheer maar ook in opdracht van een klant.

W: www.middenhollandevenementen.nl

Mijn MKB App

Mijn MKB App.nl
Mijn MKB App biedt ondernemers een eigen mobiele App voor zowel Android als iPhone zonder investeringskosten. Beheer uw informatie-stroom volledig dynamisch overzichtelijk, gemakkelijk en tijdbesparend met ons online systeem (CMS).

-catalogus
-loyaliteit programma
-website
-webshop
-I-beacon, technologie welke een bericht stuurt naar de consument indien hij in de buurt is

W: www.mijnmkbapp.nl

MonDa Lopik

Administratieve dienstverlening, belastingadvisering en ondersteuning bij het aanvragen van hypotheken en verzekeringen t.b.v. midden en kleinbedrijf en particulieren.

Ontwerp77

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers verzorgen wij het concept, ontwerp en uitwerking. Onze aanpak, die te herkennen is aan zijn nuchterheid en creativiteit, levert keer op keer een origineel eindresultaat op tot ieders tevredenheid.

W: www.ontwerp77.nl

Shoei

Het Japanse bedrijf maakt helmen voor de auto- en motorsport. Al jaren de sponsor van Wayne's helmen. Dit seizoen is de X-Spirit III geïntroduceerd.

W: www.shoei.com

Silverline

Silverline specialist in verhuur van cabrio's, motoren, limousines en trouwauto's.

W: www.silverline.nl

Slootjes Kraanbedrijf

Sinds 2000 is Slootjes Kraanbedrijf de specialist op het gebied van hijswerken. Inmiddels bieden zij de volgende diensten aan: transport, rijplaten, draglineschotten, hoogwerkers, mini telescoopkranen en uiteraard hijskranen.

W: www.slootjeskraanbedrijf.nl

SportTravel

SportTravel BV is een dynamische reisorganisatie, opgericht in 2000, die reizen organiseert naar topsport evenementen met als core business MotoGP en World Superbike gedurende de zomer en schaatsreizen in de wintermaanden. In de autosport ligt de focus op Formule 1, inclusief het zelf rijden in een F1 bolide en compleet verzorgde F1 reizen.

W: www.sporttravel.nl

SL Grafics

SL Graphics weet wat een persoonlijk design betekend voor een racer. Naar wens van de klant maken zij een design.

W: www.slgrafics.com

TCX Boots

De fabrikant van high-tech motorlaarzen. Dankzij jaren ontwikkeling hebben zij een van de meest vooraanstaande merken neergezet in de motorbranche.

W: www.tcxboots.com

Van de Haar Hout en Transport

Van de Haar Hout Transport is een handelsonderneming in diverse soorten hout en gevelbeplating.

Van den IJssel Bedrijfskleding

Van den IJssel is gespecialiseerd in bedrijfskleding. We leveren kleding aan verschillende branches en doen dat met verschillende merken. Daarnaast werken zij samen met WT77 voor de merchandising.

W: www.vandenijssel.com

Van Kats Machines

Tuinmachines & Handgereedschap Quads, ATV'S Reinigingsmachines & Toebehoren. In onze showroom hebben wij altijd een grote voorraad nieuwe producten en gebruikte producten Van Kats Machines verhuurt machines voor tuin en park, quads - atv's en cleaners/ reinigingmachines. Ook voor reparatie en onderhoud van machines staat Van Kats voor u klaar!

www.vankats.nl

Van Laar lasbenodigdheden

Van Laar Lasbenodigdheden is een veelzijdig bedrijf met kennis en kunde op het gebied van de lastechniek. Voor alle lasprocessen en toepassingen zijn er gecertificeerde specialisten in huis die u van de juiste informatie, advies en producten kunnen voorzien.

W: www.vanlaarlas.nl

Verweij's Trucking

Verweij's Trucking BV al ruim 50 jaar een begrip in (inter)nationaal transport.

W: www.verweijtrucking.nl

VSU Topsport

VSU is een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht. Hier kunnen topsporters en topsporttalenten uit de regio Utrecht bij VSU Topsport terecht voor individuele begeleiding en ondersteuning. VSU Topsport maakt samen met Sportservice Provincie Utrecht deel uit van het Olympisch Netwerk Midden Nederland van het NOC*NSF.

W: www.sportutrecht.nl

Wholetrading Holland

Whole Trading Holland is een groothandel gespecialiseerd in gereedschappen, chemische onderhoudsmiddelen en verbruiksmateriaal voor de professionele eindverbruiker in diverse branches. Ons streven is een product aan te bieden aan onze klanten met een goede kwaliteits/prijs verhouding. Service bieden aan de klant staat binnen ons bedrijf op de eerste plaats.

WTH ondersteund Wayne Tessels met USAG gereedschappen.

W: www.wholetradingholland.com
Stichting Waynes Racing Team
Contactgegevens
E-mailwayne@wt77.nl