24U van Le Mans debuut

In het weekend van 15 & 16 april maakt Wayne zijn WK Endurance debuut in de prestigieuze 24 uur van Le Mans. Hij gaat van start voor het officiële Kawasaki STK Team 33 Accessoires Louit Moto met Corentin Perolari en Guillaume Antiga als teamgenoten.


Op 28 en 29 maart zal Wayne testen op de EWC Kawasaki ZX-10R op Le Mans als voorbereiding op de wedstrijd die op 15 & 16 april verreden wordt op hetzelfde circuit. Het team heeft een rijke geschiedenis, met als hoogtepunt de wereldtitel in 2015. Voor Wayne is het zijn debuut als WK Endurance coureur.

Wayne: ''Ik ben ongelooflijk blij met dit nieuws! Het vertrouwen van Kawasaki Europa en Kawasaki Nederland om mij de kans te geven is geweldig. Het wordt een compleet nieuwe ervaring voor mij, maar samen met Team 33 Accessoires Louit Moto verwacht ik dat het een mooie en leerzame tijd wordt. Zij hebben veel ervaring in deze races en kunnen mij dus uitstekend begeleiden. Naast hard rijden, is hier tactiek en het slim omgaan met verschillende omstandigheden natuurlijk nog belangrijker dan tijdens de kortere Superstock1000 races.''

De 24uur van Le Mans zal te volgen zijn via Eurosport en via de Facebook pagina zullen we zoveel mogelijk informatie delen voor en tijdens de wedstrijd.
Stichting Waynes Racing Team
Contactgegevens
E-mailwayne@wt77.nl