Klaar voor het seizoen!

Afgelopen week heeft Wayne met het Agro On Benjan Kawasaki Team getest op Almeria & Jerez. De start was wat lastig door slechte weersomstandigheden in Almeria. Het team is na 2 dagen doorgereisd naar Jerez. Hier werd flinke progressie geboekt en kon Wayne met een goed gevoel en een nieuw PR het Zuid Spaanse circuit verlaten.

Ter voorbereiding op de eerste race in Aragon op 2 april is er door het team een compleet testprogramma afgewerkt. Deze test betekende ook de eerste kennismaking met de 2017 Kawasaki ZX-10RR. In Almeria is er aan de basissetting van de motor gewerkt. Helaas kon er door hevige regenval niet optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare tijd.

Vervolgens is het team afgereisd naar Jerez de la Frontera, waar vorig seizoen de laatste wedstrijd verreden is. Tijdens de 3-daagse test is er flinke vooruitgang geboekt. De engineers van Kawasaki hebben de ZX-10RR verder verbeterd en het team zorgde voor allerlei geoptimaliseerde onderdelen. Na hard werk van Wayne en zijn team kon hij een nieuwe PR rijden.

Wayne: ''Ik kan terug kijken op een erg goede test. Het geeft veel vertrouwen voor de eerste race die al snel volgt. Ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn. Mijn team heeft goed werk geleverd en zij hebben door hard werk ervoor gezorgd dat we snelle tijden konden rijden. Volgende week start ik met een 2-daagse test op Le Mans voor het EWC-Team en reis dan door naar Aragon, een drukke maar mooie planning dus!
Stichting Waynes Racing Team
Contactgegevens
E-mailwayne@wt77.nl